isibeal - komentarze |
It's like I can't see anything Nothing but you I'm addicted to you It's like I can't think Without you interrupting me In my thoughts, in my dreams You've taken over me It's like I'm not me It's like I'm not me" ![]() Mieć przyjaciół wspaniała rzecz.........co ja bez paru osób bym zrobiła.......dziekuje :* zwłaszcza za zalewanie basenu o 4 nad ranem:D:D........Człowiek nie może żyć bez drugiego człowieka...czasem jednak można na wzajem to życie sobie obrzydzić..........może nie będe więcej na ten temat mówić....wystarczy że to siedzi w mojej głowie (pozatym to nie miejsce na tego typu wyznania:P) Ten świat jak narazie stawia przedemną kłody....potrzebuje więc kogoś w kim miałabym oparcie bez względu na to co przeskrobie i jakie głupstwo palne....kogoś kto nie wytykałby mi bez przerwy moich wad wręcz przeciwnie widziałby to co robie dobrze.....który dobrą radą pokierował moim życiem i dodawał siłę by dalej funkcjonować.........ktoś na kim mogłabym bezgranicznie polegać...........zwrócić się z każdą dręczącą mnie sprawą............kogoś kto w końcu mnie zrozumie i usłyszy niemy krzyk rozpaczy..bo jak narazie nie wiele osób go słyszy.........Potrzebuje kogoś kto bezwarunko pomoże w ciężkich chwilach...........kogoś kto będzie w stanie mnie pokochać taką jaka jestem........a nawet pomoże stać mi się jeszcze lepszą...................................................... "........such a lonely day......" |
|
Tak napisali inni: |
04.05.2006 :: 22:16 :: afc26.internetdsl.tpnet.pl Tomasz:) Napewno Znajdziesz taka osobe zobaczysz:*:*:* |
Talk.pl :: Wróć |