"What good is a life, with no one to share
The light of the moon, the honor of a swear
We can try to live the way of which you speak
Taste the milk of your mother earth's love
Spread the word of consciousness you see
We are everything we need
We belong together
Like the open seas and shores
Wedded by the planet force
We've all been spoken for
All this indecision
All this independent strength
Still, we've got our hearts on save
We've got our hearts on save
Someday when you're lonely
Sometime after all this bliss
Somewhere lost in emptiness
I hope you find this gift..."
Gavin DeGraw-"We belong together"
Ta piosenka, jest chyba nie na dzisiejszy dzień...........ale i tak jest śliczna.........jak ja chciałabym powiedzieć-->"We belong together"........wiadomo komu............ehhhhhhhhhhhhhhhh jaka ja jestem skomplikowana.......pewnie powiecie, że mam czas.....w końcu mam dopiero, albo aż 17 lat........kiedyś jak się w końcu odważe to może coś sie zmieni:D...........tym czasem dołuję się śliczną muzyką....i płacze niewidocznymi łzami......ale nie martwcie się............przejdzie mi................napewno mi przejdzie, bo po burzy wychodzi słońce, a po nocy jest dzień.....wiec nic nie Trwa WIECZNIE..........tą optymistyczną, a zarazem pesymistyczną frazą, kończę dzisiejszą wypowiedz................do zobaczenia w krótce, kiedy znów natchnie mnie pragnienie wyrażenia uczuć.................
P.S Jednak coś dopisze......
Dlaczego czuje się samotna???????
Wszędzie gdzie się pojawię nie czuję tej bliskości, jaką bym chciała
Mimo, że otacza mnie mnustwo loodzi......Dlaczego czuję się opuszczona????????
Co jest ze mną nie tak!!!!!!, że nikt jakoś mnie nie zauważa
Są, owszem bliskie memu sercu osoby................ale jednak
Może za dużo chcę?...........może jestem Egoistką................i wszystko chce na właśność.........................Co jest ze mną nie tak?????...........albo to tylko moje wymysły, mój własny świat,w którym na siłe staram się przebywać..........może to wytwory mojej wyobraźni............ehhhhhhhh..................Czemu ja muszę być taka skomplikowana.........i czemu ciągle muszę myśleć..........myśleć zamiast działaś..................ehhhhhhhhhh. Ciężki jest ten mój żywot na tej ziemi.............. |