isibeal - komentarze |
"I would Die for you Lay down my love for you The only thing that means everything to me Cos when you're in my arms You make me prouder then Anything I ever could achive And you make everything That used to seem so big Seem to be so small since you arrived On Angels wings An angelical formation Angels wings Like letters in the sky Now I know No matter what the quesion LOVE IS THE ANSWER It's written on angels wings" Ktoś w poprzednim komentarzu powiedział, że poczucie samotności może wiazać się z brakiem wiary...czy to w siebie, przyszłość itd......I przyznam mu całkowitą rację........ja wiele spraw zepsułam tylko przez to, że nie wierzyłam w siebie.....nie ukrywam, że jakoś nie mam wielkiej wiary w siebie, moje możliwości......a poczucie własnej wartości nie jest za wysokie....choć ja Fajna dziewczyna jestem Przecież:D.......Mam nadzieje, iż w końcu się przemogę i dokonam tego co tak planuje od 2 miesięcy......a tu tylko 3 dni jeszcze ehhhhh..... Ale nie chciałam dziś pisać tak smutno.......bo jakoś tak dziś sie nie czuje....Choć dokucza mi moje przeziębienie to jakoś mi przyjemnie:D:D........szkoła mi humor poprawia hehe.....jedna sekunda a człowiekowi się lepiej na sercu robi hehehehe...ojeny jeny jak ja dawno nie mówiłam, że mam dobry humor:D:D:D:D trzeba to gdzieś zapisać......ale do pełni radości to mi potrzeba jednego hehe...........jutro trzeba coś zrobić........KONIECZNIE:D:D....... To co że trzeba wstać o 6,00:D...o tej godzinie już słoneczko świeci....:D:D:D.....będzie jutro fajny dzień Jestem z siebie dumna hehe....deprecha zimowo-wiosenna chyba mija hehe.........jestem aż zdziwiona, bo w końcu podniosłam swój tyłek i wyszłam na spacer.......od tej pory to jedynym kompanem było łóźeczko nio i telewizorek, a dziś :D.......nawet mi sie nie chciało w pokoju siedzieć:D........wziełam Sabinke i poszłam się przejść po mojej Irlandii, (bo jakby sie dobrze przyjżeć to moje okolice troszke mają z krajobrazu Irlandii...tylko gdyby nie było tych słupów wysokiego napięcia......no cóż nic nie jest doskonałe ehehehe:P)Achhhhhhhhh normalnie aż człowiekowi lepiej, jak tak pooddycha jeszcze świeżym powietrzem :D P.S Magduś, jak będziesz czytała ten post... a dokładniej oglądała zdjęcie hehe to bez skojarzeń hehe dałam je bo ładne ujęcie jest hehe:D Nic więcej hehehe...........a pisze to bo Cię troszke znam hehe<95% wkońcu o czymś świadczy hehe>.......albo coś wiecej hehe eeeee nie ja tam wole Jeżozwierze heheh |
|
Tak napisali inni: |
20.06.2006 :: 23:59 :: NAT-3.autocom.pl w każdym razie mobilizacja, raz kozie śmierć, ja będę trzymał kciuki, i jeszcze jedno=> ten humor ma pozostac na całe wakacje !!!! zrozumiano!!!! pozdro |
20.06.2006 :: 23:57 :: NAT-3.autocom.pl ten sam zrób, co zamierzasz ( nie wnikam co ), będziesz miała spokój, że coś zrobiłaś, że nie pozostałaś bierna, ale ja na przykład lubie czasmi śpieszyć sie powoli.... |
20.06.2006 :: 23:55 :: NAT-3.autocom.pl Zachwycaj się swoją Irlandią , bo Polska ma morza pięknych krajobrazów ( takie mozaiki czasami), |
20.06.2006 :: 23:47 :: NAT-3.autocom.pl ten sam , co na Cieszę sie, że powolutku odkrywasz, iż ten świat, chociaż niedoskonały i trudny jest czasami lajtowny i przyjazny.... |
20.06.2006 :: 23:45 :: NAT-3.autocom.pl tak, właśnie starałem się wczoraj pisać komentarz , ale wyszło dziadostwo...., tzn. urywki |
20.06.2006 :: 22:27 :: bqm74.neoplus.adsl.tpnet.pl L. Ładne ujęcie, ale i tak pomyślałam ;) |
20.06.2006 :: 22:11 :: frell.kolornet.pl Zoe Oj Izuś Izus, nie przejmuj się słupami na swojej drodze, nawet tymi wysokiego napięcia, i rozwiń w końcu skrzydła :* |
20.06.2006 :: 22:00 :: 81.219.148.9 xxx ............................. |
Talk.pl :: Wróć |