isibeal - komentarze

"True lovers never take it slowly
When they've found the one and only
Nothing can replace this feeling
Knowing someone loves you

It's painted with the pain and glory
Taking from a known sad story
Layin out my life before me
Fearing the unknown"

Sharing never showed me much appeal
And now I'm only praying it's for real

Kolejny etap w moim życiu zamknięty............10 miesięcy wzlotów i upadków..........chwil radości oraz smutków.......miłości..........przyjaźni......szczęścia..tak szczęścia przede wszystkim, gdyż mimo wielu niepowodzeń jestem szczęśliwa że ten czas spędziłam właśnie w VIII LO, z takimi wspaniałymi ludzmi o jakich mogłam tylko marzyć..............
Jestem tylko zła na siebie, że nie wykorzystałam pewnych sytuacji..i teraz niektóre sprawy są nierozstrzygniete.......musze czekać do września..............choć może to i lepiej. Niektórzy może zapomną:P...........inni wręcz przeciwnie:D..........przekonamy się 1 września!!!!!
Ja chciałam każdemu życzyć udanych holiays !!!!! Odpoczynku:D Odpoczynku i jeszcze raz Odpoczynku!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D Każdy bowiem po ciężkim roku solidnej pracy zasłużył na troszkę wolności hehe:D:D...........a ja musze sobie wszystko poukładać......przemyśleć i wyciągnąć wnioski..........bo w końcu mam na to troszkę czasu......

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
27.06.2006 :: 21:56 :: NAT-3.autocom.pl

i jeszcze pozdrowionka dla Sabinki !!!!
27.06.2006 :: 21:53 :: NAT-3.autocom.pl

Dużo odpoczynku głównie dla Ciebie,...( w wakacje zamiast dołów mają byc wysokie szczyty) ,mase radości przez te wakacje i codziennego uśmiechu na twarzy!!!
24.06.2006 :: 22:53 :: zb50.internetdsl.tpnet.pl

IsiBeal

Mam Takie Drobne Pytanko kim jesteś XXX???
24.06.2006 :: 22:33 :: c54-4.icpnet.pl

xxx

......................................
Talk.pl :: Wróć