"I open my eyes
I try to see but I'm blinded by the white light
I can't remember how
I can't remember why
I'm lying here tonight
And I can't stand the pain
And I can't make it go away
No I can't stand the pain
How could this happen to me
I've made my mistakes
got nowhere to run
the night goes on
As I'm fading away
I'm sick of this life
I just wanna scream
How could this happen to me
Everybody's screaming
I try to make a sound but no one hears me
I'm slipping off the edge
I'm hanging by a thread
I wanna start this over again
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't"
/Simple Plan-Untitled/
Sekunda mknie za sekundą, minuta przeobraża się kolejną one zaś zaznaczają na zegarze kolejną godzine.........kolejny dzień się kończy......miesiąc rok......wiek.................Dlaczego ten czas tak szybko biegnie?????? Ehhhhhhhhhhhh.......
Chciałoby się tyle zrobić, tyle pomysłów tli się w głowie, tyle marzeń.........własnie marzeń......pytanie czy warto marzyć??? Czy nie jest to tylko strata czasu? Zwłaszcza wtedy gdy sie nie potrafi ich zrealizować???........jeśli się nie jest na siłach by je zrealizować, to po co zaprzątać sobie myśli jakimiś błachostkami, które nigdy nie urzeczywistną się?????........Ale jedno powiem ja lubie marzyć..........być może przez to mam tak kiepski humor hehe bo większość z moich marzeń są nie osiągalne.......nio ale nie wszystkie......reszty boje się zrealizować:D:D, więc powiedzmy, że stoje w miejscu:D:D..pozatym czasami brakuje chęci......bo motywacja jest.......ale tego czegoś co popchnie mnie do przodu......i sprawi, że w koncu zacznę coś działać.............najgorsze bowiem jest zdawać sobie zprawę, że należy coś zrobić....ale poprostu brakuje na to sił.........i jakiejś takiej pasji, zaangażowania.......czasem jest naprawdę cieżko...........nie wiem co mi pomoże.........coś musi........bo nie da się być wiecznym marzycielem.........trzeba czasem te marzenia urzeczywistniać..........bo same tego nie zrobią:)........
P.S Czasem chciałabym być kimś innym...............mież życie ala american dream.........tylko pytanie czy to dało by mi szczęście??? Szczerze powiem, że chciałabym się przekonać.........
P.P.S Ktoś mi powiedział, że mam zboczony blog:D:D eeeeee tam:D....te zdjecia mi sie podobają wiec co mam zrobić hehehe:D.........Buziaki For All:*:*:*..... |