isibeal - komentarze |
"Przechodzisz jak co dzień na drugą stronę miasta Nie oddychasz by nie zbudzić czarta On raczej nie śpi tu w noc Ma parę rąk do pomocy Ale krok za krokiem Niesie cię pozytywna myśl że nie jest źle że wszystko ma jakiś sens Chowasz się na tym samym zakręcie Nie ma co, nie jesteś dzieckiem szczęścia Nie plujesz nigdy pod wiatr, nigdy nie patrzysz psu w oczy O nic nie pytasz Niesie cię pozytywna myśl że nie jest źle że wszystko ma jakiś sens" /Happysad-"Ostatni blok w mieście"/ Jak szukać własnej drogi???........skąd wiedzieć, że jest ona właściwa??......wkraczając w dorosłość można miec tylko mętlik w głowie............co krok słysze: "Kim chcesz być w przyszłości"..........a skad ja mam wiedzieć?????.........nie mam niczego czym sie tak naprawde interesuje? Czy to źle????.....zapewne tak..........lecz to nie jest tylko moja wina..........teraz szukając siebie własnych pasji, zainteresowania, często słysze....."a po co ci to zajmij się czymś pożytecznym"......To w takim razie ja nie rozumiem. Albo mam sie czymś zająć, tym co sprawia mi przyjemność, albo to co im P.S Wakacje mijają.....spokojnie....aż za bardzo.......jestem senna.....ciagle senna.....z czasem coraz bardziej........obawiam się, że zasnę naprawdę............ |
|
Tak napisali inni: |
19.07.2006 :: 20:30 :: 81.219.148.9 xxx ............. |
06.07.2006 :: 22:56 :: NAT-3.autocom.pl znowu ja a osobowość swoją coraz bardziej kształtujesz, masz bogate wnętrze i to sie też liczy, niektórzy nie rozkminiali by tak o tym jak szukać drogi życia swego, ni bój żaby , trzeba iść do przodu, przynajmniej raczkowac i z WIARĄ !!!, pomyśl sobie, że wszystko będzie gites, bo w końcu, czemu ma nie być ???!!!!!! pozdro i milychwakacyjek !!!!! |
06.07.2006 :: 22:50 :: NAT-3.autocom.pl look down nie bój się marzeń, pasji, one nadają czasami sens tym poszukiwaniom, ale owszem, życie nie jest łatwe, co wybrać??? dokąd iść ???? kurza chata ,....co robić ???? mamooooo ratuuuuj !!!!! |
06.07.2006 :: 22:34 :: NAT-3.autocom.pl miqs słuchaj, to jest chyba zupełnie normalne, a przynajmniej nie dziwne , poszukiwania nie są czymś złym, budują one człowieka do podjęcia decyzji o własnej drodze.... heh, one tworzą zarazem tą drogę, bo szuka sie czasem całe życie , po drodze znajdując mmniejsze, lub większe skarby |
06.07.2006 :: 22:30 :: NAT-3.autocom.pl miqs ej, kopiujesz moje odczucia, w takim razie jesteśmy 2 typki bez osobowości......też nie mam ulubionego zespołu, słucham co mi wpadnie w ucho, nineustannie poszukuję.....itd... |
Talk.pl :: Wróć |