31.08.2006 :: 14:34
"Pytam się gwiazdy co drogę wskazać błądzącym miała Czemu ze wszytkich pragnień na świecie to ty mnie wybrałeś Gwiazda co w rzece wciąż się przegląda, też tego nie wie Czemu ze wszytkich pragnień na świecie wybrałam Ciebie!" Połóż mnie na swym ramieniu połóż jak pieczęć na sercu poczuj smak mego pragnienia, jak pieczęć prosze połóż mnie` /"Psalm dla Ciebie"/
To już ostatni dzień sierpnia....teoretycznie koniec wakacji....lecz dzieki genialnemu pomysłowi naszego wspaniałomyślnego ministra edukacji:/, na rozpoczęcie roku szkolnego poczekam sobie jeszcze 3 dni............Według większości powinnam się cieszyć, lecz ja z pobudek takich a nie innych wcale nie mam wesołej miny gdy o tym myśle........z drugiej strony wytrzymałam 2 miesiace wytrzymam te 3 dni, w końcu twarda ze mnie kobieta:D:D:D Dni wolne mineły jakkby były tylko przelotną sekundą.....Nic nie zrobiłam, z tego co planowałam:/. Ogólnie te wakacje były dla mnie porażką.................. Muszę jednak zaznaczyć, że troszeczke sie w moim życiu zmieniło. Pewne zmiany nastąpiły....zarówno w psychice jak i fizyczności:D (Mam nadzieje, że we wrześniu się loodzie mnie nie przestraszą:D)... to chyba jednyne pozytywy tych wakacji... nio i kilka dni spędzonych z moimi siostrzyczkami:D i wesołe 45 minut z braciszkiem:D:D.....tych loodzi nie zamieniłabym za żadne skarby :D:D Dziekuje wam serdecznie, że zdołaliście mnie choć troszke wyrwać z tej mojej przytłaczającej szarej rzeczywistości:) TOFFAM WAS!!! Choć te 2 miesiące raczej spędziłam w atmosferze smutku i melancholi, to naładowałam akumulatory na ciężkie 10 miesiecy pracy......wreszcie moge powiedzieć, że mam motywacje....bo poniekąd znalazłam swój cel w życiu...oby w końcu mi się udało:)...Myślę, że dam sobie radę, bo po raz pierwszy chce iść do szkoły :D Teraz tylko muszę uwierzyć, że naprawde jestem zdolna do osiagniecia własnych celów!!!! Muszę w swojej główce ułożyć sobie plan i się go trzymać....w tedy będe mogła góry przenosić... Znaleść miejsce na tym świecie.....tego teraz pragne.......