isibeal - komentarze

To troszkę nietypowa notka.....ale chciałabym zamknać właśnie dziś ten etap mojego życia z nadzieją, że będe w końcu mądrzejsza i nie popełnie tych samych błędów.....

Leżąc sobie i rozmyślając podjełam tą decyzje--->Dziś chciałabym powiedzieć WAM DZIEKUJĘ, ale także DOWIDZENIA....w koncu potrafię to powiedzieć DOWIDZENIA........

G......,M....,M....,P......,P.....O..,P.......,W.....,M.......,M....,D...... ThX A Lot za kawałek mojego ŻyCiA, ale koniec życia przeszłością!!!!!.........nie należy cały czas żyć wspomnieniami. Wyciągnełam wnioski......mam nadzieje że więcej głupich błedów nie popełnie..........:)

P.S Wiem, że i tak zainteresowani tego nie czytają.....lecz....chyba dobrze,że to piszę.......gdyż zaczynam zapisywac swoją "tabula rase" od nowa. Chcąc naprawić swoje życie musze zamknąć niektóre etapy w swoim życiu...co właśnie zaczynam czynić...........

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
06.11.2006 :: 17:58 :: asq190.internetdsl.tpnet.pl

karola

Izuś, jestem z Ciebie dumna :D na pewno lepiej patrzeć przed siebie niz wspominac co było; zycze Ci jak najlepiej :)
06.11.2006 :: 14:13 :: bov208.neoplus.adsl.tpnet.pl

Maxymalna

Izuniu wytrwałości Ci życze i gratuluje podjetej decyzji. poczekach jeszcze chwilke - bo warto czekac na tego jedynego i wyjatkowego...cos o tym wiem ;)

05.11.2006 :: 23:46 :: 53.93.classcom.pl

inny...

właśnie to przeczytałem... niestety wcześniej nie mogłem gdyż złosliwosć żeczy martwych mi na to nie pozwoliła. teraz jednak to nadrabiam. czytajac to jestem z Ciebie dumny ża walczysz z przeszłością i tym co było... bardzo mnie to cieszy bo nie powinno sie rozpamietywać przeszlosci.. ja staram sie pamietać tylko miłe żeczy.. choć przyznam ze nie jest łatwo zastanawiam sie, którą literką jestem ja... zdecydowanie dobrze że to napisałaś bo często w ten sposób łatwiej nam jest się uwolnić od tego co nas gnębi... a co do tego ze zainteresowanie tego nie czytją..to ja jestem w pełni zainteresowany i to przeczytałem :):)
05.11.2006 :: 21:41 :: bop101.neoplus.adsl.tpnet.pl

M.

Pierwszy krok zrobiony, trzymam KCIUKI za powodzenie dalszych. Nie ważne, że Oni tego nie przeczytają, najważniejsze jest to, że obierasz cel i podjęłaś decyzję, w której chcesz trwac...
Talk.pl :: Wróć