isibeal - komentarze

"What's the worst that I can say?
Things are better if I stay
So long and goodnight
So long and goodnight
And if you carry on this way
Things are better if I stay
So long and goodnight
So long and goodnight

Can you hear me?
Are you near me?
Can we pretend to leave and then
We'll meet again
When both our cars collide?"

/My Chemical Romance-Helena/

Czyżbym czuła WIOSNE tej jesieni??.............miłe uczucie, lecz boje sie czy to nie jest tylko moja wyobraźnia.............ale dzieki temu mam siłe dotrwać do końca tygodnia.........Czy warto nie wiem?............kiedyś może sie przekonam:), ale narazie będe podtrzymywać swoje istnienie tą pozytywna siłą........i motywacją, którą jakby dostałam w prezencie....więc THX a lot dla wiadomej osoby:)............................................

P.S........czyżby My Chemical Romance tak na mnie działał???:D

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
16.11.2006 :: 16:51 :: 53.93.classcom.pl

inny...

...You are not alone....
16.11.2006 :: 16:51 :: 53.93.classcom.pl

inny...

16.11.2006 :: 16:50 :: 53.93.classcom.pl

inny...

hmm.... patrzę na to co napisałaś i chyba po raz pierwszy sam nie wiem co napisać.... przeczytałem to 2 razy... 3.. poczucie wszechobecnej wiosny jest bardzo piękne, ale skoro ją czujesz to raczej nie jest to tylko i wyłacznie wyobraźnia. Chociaż ta część naszego mózgu jest bardzo ważna i pozwala nam sie rozwijać to nie zdażyło mi się jeszcze aby czuć dookoła siebie to co sobie wyobrażałem.. Cieszy mnie że masz jeszcze wiecej siły niż wcześniej ale nie nazwał bym tego podtrzymywaniem życia... a coś o owym wiem... za to najwiękrzy usmiech na mojej twarzy pojawił się wraz ze słowami o motywacji, którą dostałaś w prezencie... naprawde mało osób daje coś od siebie za darmo i dlatego właśnie oni powinni być dla nas najcenniejsi... na kiniec jeszcze chciał bym odnieść się jeszcze do pięknego obrazka....
13.11.2006 :: 14:03 :: duc251.internetdsl.tpnet.pl

Tatar

A tak poza tym Helena jest kapitalna xD xD xD
13.11.2006 :: 13:54 :: duc251.internetdsl.tpnet.pl

Tatar

Izuś O Jeny Jeny ^^ :D :D :D :D
Ach ta chemia....:D Ucz się Ucz!
11.11.2006 :: 22:02 :: bpv108.neoplus.adsl.tpnet.pl

M.

Ech, Izia Izia... Co ja tu mam pisac? Rozumiemy się bez słów...
Talk.pl :: Wróć