isibeal - komentarze |
Wishing that they had the same thing And our friends they ask, how we made it last I just smile and say the same thing I'm not sure how we got here I'm just glad that we got here" /That's where we find love/ ![]() Chyba pomału spadają jednak krople jesiennego deszczu........a może to tylko "wiosenna" mżawka????????????Znów te straszne wątpliwości i brak optymizmu..............Lecz przecież było tak miło........i uśmiech nie znikał mi z twarzy????Być może warto tak się ŁudzIć???.....Znów zaczynam zbyt dużo myśleć:].................................obym tylko nie straciła marzeń.........choć podobno to cecha przypisana dzieciom.............gdyż człowiek dorosły to ten który wyzbył się wszelkich marzeń...............w takim razie ja chce zostać wiecznym Piotrusiem Panem.............. P.S Kim chce być? Co chce robić??? to wie chyba tylko jedna istota i to niestety nie jestem ja;(.......coraz większy zamęt tli się w mojej głowie........... P.P.S Ale humor........humor chyba dobry......ale już nigdy < no może prawie:p> nie ubiorę sie dla FACETA!!!!!!!!!!!!! |
|
Tak napisali inni: |
18.11.2006 :: 16:45 :: axo83.internetdsl.tpnet.pl najwazniejsze ze humor dobry ;d czlowiek dorosly nie ma marzen...?? ;| zostan Piotrusiem koniecznie ja tez zostane zaparaszam do mnie www.siasica.talk.pl :** |
17.11.2006 :: 22:18 :: asq190.internetdsl.tpnet.pl karola ooo no to ja nie będę nigdy dorosła i szczerze to nawet nie chcę :> nie Ty jedna masz mętlik w głowie, wiec się tym nie dołuj; posłuchaj sobie gerarda- to Ci dobrze zrobi :D |
17.11.2006 :: 21:35 :: nat-mi3.aster.pl los kermitos wiesz co... jeżeli ty masz mętlik w głowie to ja mam prawdziwy harmider! nie chcę matury ;( nic nie umiem i wszystkiego się boję. chciałabym również zostać takim Piotrusiem. Nie mieć żadnych problemów i kłopotów (prócz kapitana Haka) cieszyć się z każdego przeżytego dnia tak samo i nie mieć do siebie pretensji... huh :( |
17.11.2006 :: 21:21 :: bql107.neoplus.adsl.tpnet.pl M. Ostatnie podejście... jak nie wejdzie przesyłam przez gadu... Kiedyś ktoś powiedział, że marzenia nie są głupotą - głupotą jest ich brak. Człowiek nie zaszywający się choc czasem w swerze marzeń nie może czuc się do końca usatysfakcjonowany i szczęśliwy... Tak samo pesymiści... Tak myślę jako ja i jako (mam nadzięję) przyszły psycholog... :D |
Talk.pl :: Wróć |