isibeal - komentarze

"Je prends sur moi ce que je suis
il faut voir comment ça me va
si c'était ça la vie
faite pur moi
de haut en bas sans faire un pli
mise ŕ l'envers comme ŕ l'endroit
si c'était ça une vie faite pour moi"

/Emmanuel Moire- Si c'était ça la vie/

Czasami naprawde mała rzecz potrafi cieszyć.....wystarczy jedynie odpowiednio wypowiedziana głoska składająca się w słowo.....słowo, które dać może tyle radości....Wystarczy malutki szczegół, aby sprawić radość duszy......ehhhh.......gdy o Czymś pomyśle, od razu na mojej twarzy pojawia się uśmiech.....dziś też on tam zagościł.....jak co poniedziałek......mimo iż nie rzadko mam problemy.....to ten jeden moment, ta niespełna godzina potrawi wzbudzić we mnie tyle radości, którą przechowuje aż do ostatniej sekundy dzielacej mnie od kolejnego tygodnia............
Zastanawiam się tylko czy to Coś nie moze trwać przez 7 dniw tyg......może nie.....wtedy na pewno ta magiczna chwila nie smakowaląby aż tak słodko....i nie byłaby tak wyczekiwana......
Przedtem mówiłam....Byle do PIĄTKU......teraz....BYLE DO PONIEDZIAŁKU...........ehhhh...........Czasami życie jest warte poświeceń.......:)

P.S.......A zdjecie takie żeby rozgrzać się w te chłodne dni:D:D:P:P:P....Specalnie dla mojej M......kochanej:*:D

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
20.02.2007 :: 20:30 :: asq190.internetdsl.tpnet.pl

karola

byle do piątku to rozumiem, a z tym poniedziałkiem chyba się domyslam, ale musisz mnie jednak oświecić xD... a ten Emmanuel nie w moim typie :P ale ogólnie to fajny :D pozdrawiam i jeszcze więcej powodów do radości Ci życzę
20.02.2007 :: 16:14 :: 53.93.classcom.pl

inny....

nio nio nio.... widze ze znalazlas kolejna radosc w zyciu... acz przyznaje racje... szczescie (tak jak i wiele innych doznan) powinno byc dozowane bo wtedy smakuje znacznie lepiej i daje wiecej radosci... poza tym gdy na cos cierpliwie czekamy z regoly dostajemy wiecej niz bysmy sie spodziewali..
20.02.2007 :: 15:14 :: boq239.neoplus.adsl.tpnet.pl

M.

Szczęście musi być dozowane w odpowiednich dawkach żeby mogło być dostrzeżone. :* P.S. Dziękuję za dedykację zdjęcia :* :* :* :* :*
Talk.pl :: Wróć