isibeal - komentarze |
Zabierz mnie gdzie wszystko ma swój sens Gdzie wszystko ułożone Jak policyjny pies.................. To koniec..............zabiliśmy w sobie wszystko To koniec...............Nie będzie więcej ........Przykro......................." /Happysad- Koniec/ ![]() Cieżko coś pisać, gdy w sercu pustka.....brak pomysłu......na siebie, na życie, na świat.........?.........JEdynie te znaki zapytania......kolejne wątpliwości, czy warto......to cholerne uczucie zagubienia.....znowu.....a tyle sobie mówiłam:(.....tyle obiecywałam.......poprostu SMUTNO......nie pytać dlaczego bo sama nie wiem............nie wiem i chyba nie prędko sie dowiem.....wiec proszę o promyk: Światła??.....Uśmiechu??....Pomocy??......Zainteresowania??....Tego CZEGOŚ.....co jest mi potrzebne....-->bo znów tego nie dostane przez najbliższe 2 tygodnie:/...... Szukam ucieczki?...przed moim życiem....lecz tylko jego przeszłą częścią.....ona jednak ciągle staje się teraźniejszością...NIE CHCE TEGO!!!!!!........chce alby pozostało jedynie WSPOMNIENIE.....nic poza tym............. Ehhhh................La vie passe....i z tym sie musze pogodzić.............ale chce żeby upływało tak, aby warto było potem je pamiętać.........powiedzieć Ca marche i cieszyć się światem......próbuje.........kiedyś może sie uda..... Jak narazie spokój duszy pojawia sie sporadycznie....głownie za sprawą Manu i Chrisa......dziekuje:D......"uuuuuuuuuu la la la la la la la" hehehehe:D......jeden dzwięk i człowiekowi lepiej................................. J'ai La Aime:D |
|
Tak napisali inni: |
06.03.2007 :: 22:11 :: 53.93.classcom.pl inny... hmm.... pustka czesto nam towarzyszy tak jak i smutek ktore staly sie nieodlacznymi czesciami naszego zycia. jesli chodzi o promyk usmiechu to polecam spacer w plenerze.... eventualnie ogladniecie wschodu slonca... jako naturalnego promyka :) patrzac zas na przeszlosc i wspomnienia... wspomnienia zawsze nas dopadaja... i bardzo trudno odsunac je na tyle od siebie by przestaly byc terazniejszoscia. osobiscie nie znam sprawdzonej metody... bo sam mam z tym problem... ale pracuje nad tym. Mam za to nadzieje ze spokoj duszy przychodzic bedzie do Ciebie znacznie czesciej bo takowy jest niezbedny. na koniec chcialem jeszcze stwierdzic ze bardzo podoba mi sie obrazek dolaczony do notki... |
04.03.2007 :: 13:54 :: awa18.internetdsl.tpnet.pl karola życie to jeden wielki znak zapytania, nie wiadomo co jest dla nas najlepsze, a nawet czego sami byśmy chcieli; ja buduję mur, Ty uciekasz, każdy ma jakiś sposób na ochrone, ale czasem trzeba się zmierzyć z tym co przynosi nam los ;) thx za komentarz i co do wspólnego zamulania to jestem za i serdecznie zapraszam ;) pozdr ;* |
03.03.2007 :: 20:53 :: NAT-6.autocom.pl poza tym; uszy do góry !!! przecież znowu nie jest tak źle, na wszystko w życiu przyjdzie czas ( |
03.03.2007 :: 20:49 :: NAT-6.autocom.pl MIkael Jeśli chcesz się poczuć lepiej, idź i zrób coś dobrego dla innych, bo dając innym radośc i szczęście sama stajesz się jego uczestniczką.....![]() |
03.03.2007 :: 20:42 :: NAT-6.autocom.pl Mikael Kiedyś słyszałem takie stwierdzenie: |
Talk.pl :: Wróć |