"Zabierz mnie na drugą strone
Zabierz mnie gdzie wszystko ma swój sens
Gdzie wszystko ułożone
Jak policyjny pies..................
To koniec..............zabiliśmy w sobie wszystko
To koniec...............Nie będzie więcej
........Przykro......................."
/Happysad- Koniec/
Cieżko coś pisać, gdy w sercu pustka.....brak pomysłu......na siebie, na życie, na świat.........?.........JEdynie te znaki zapytania......kolejne wątpliwości, czy warto......to cholerne uczucie zagubienia.....znowu.....a tyle sobie mówiłam:(.....tyle obiecywałam.......poprostu SMUTNO......nie pytać dlaczego bo sama nie wiem............nie wiem i chyba nie prędko sie dowiem.....wiec proszę o promyk: Światła??.....Uśmiechu??....Pomocy??......Zainteresowania??....Tego CZEGOŚ.....co jest mi potrzebne....-->bo znów tego nie dostane przez najbliższe 2 tygodnie:/......
Szukam ucieczki?...przed moim życiem....lecz tylko jego przeszłą częścią.....ona jednak ciągle staje się teraźniejszością...NIE CHCE TEGO!!!!!!........chce alby pozostało jedynie WSPOMNIENIE.....nic poza tym.............
Ehhhh................La vie passe....i z tym sie musze pogodzić.............ale chce żeby upływało tak, aby warto było potem je pamiętać.........powiedzieć Ca marche i cieszyć się światem......próbuje.........kiedyś może sie uda.....
Jak narazie spokój duszy pojawia sie sporadycznie....głownie za sprawą Manu i Chrisa......dziekuje:D......"uuuuuuuuuu la la la la la la la" hehehehe:D......jeden dzwięk i człowiekowi lepiej................................. J'ai La Aime:D
|