11.03.2007 :: 00:14
Dziś zamiast tekstu piosenki bedzie sama pisenka:D:D....Toffana "Belle Demoiselle" w wykonianiu nie kogo innego jak Chrisa Mae:D:D.....- wiem że i tak wiekszość nie wie kto to jest:P hehehe......:D:D....ale mi poprawia humor:D:P
/Cósh za OczęTa:D:D:D/
Nio tak dobra dobra już koniec (albo i nie), o tym słodkim "Cukiereczku z ADHD" hehehe......a teraz coś o mnie:P Humor o wiele lepszy od ostaniej notki:D....to chyba widać:D:D........nie wiem czemu....albo wiem:D.:P, ale nie powiem...bo sama nie wiem czy To aby napewno jest powodem:P....ale w każdym razie Isibeal wróciła na ziemnie:P albo wręcz przeciwnie...z niej uleciała:D:D....i ma wręcz wyśmienity humor. Ma dobre samopoczucie mimo pewnych złych incydentów: -->Zapomniałam o kogoś urodzinach.....Bolało...głównie mnie:/ -->Pani Laryngolog znęcała się nad moją lewą zatoką, poddająć ją punkcji a potem płukaniu.....znieczulenie-->MASAKRA!!!....potem już nawet ok....może jeszcze to przebijanie kości...:P....ale przynajmniej moge już oddychać chociażby przez jedną stonę nosa:D.....choć nie powiem że cały zabieg był przyjemny.....jeszcze sterta badań...na jakieś polipy i nie polipy:/...ehhh moze kiedyś bedzie dobrze:P:D Ale i tak pomimo.......jestem RADOSNA:D:D....i taką mam zamiar pozostać:D:D.......pozatym musze wykorzystać ten dobry humor....a może tym razem sie uda:D:D.......AAAAAAAAAAAA i możliwe że będe miała Gitarke :D:D:D......i będe sobie mogła "Belle Demoiselle" zagrać:P....bo tyle akordów umiem:D:D:P:P Buźki for All:*:*:*:* ....See Ya Soon:D:D.....Ca marche!!!!!!!!:D