isibeal - komentarze |
![]() Wszyscy wiedzą....albo i nie:P....że jestem Miłośnikiem Irlandii:D:D.....nie mogłoby się więc obejść bez życzeń z mojej strony w ten jakże wesoły dzień Świetego Patryka:D:D.......Wszystkiego NAJ NAJ NAJ.....mam nadzieje że wypiliście porządny kufelek piwka, najlepiej zielonego:D (nie wiem czy wiecie ale St.Patrick to patron Piwa:D), uszczypnęliście tego i owego osobnika na szczęście:D.....mieliście dobry humor:D....i dobrze sie bawiliście:D:D.........Bo u mnie...u mnie humor taki sam:D.....stabilnie dobry:P....choć rano wystąpiły małe problemy....jakże moja krew tętnicza ma piękny odcień czerwieni:D, ale już wszystko pod kontrolą:D:D.....nie wypiłam piwka:(, nie poszłam na koncert:(...szkoda.....ale cósh może kolejny 17th March będzie taki naprawde Zielony:D:D.....Buziaki For All:*:* P.S .....a już o 3,30:D.. pierwsza batalia kochanego Kimmiego:D...powodzenia:D!!!!! |
|
Tak napisali inni: |
17.03.2007 :: 22:31 :: buh171.neoplus.adsl.tpnet.pl M. Za rok jak za rok, ale co z Wiankami ?! ;p (wiesz o co chodzi...) |
Talk.pl :: Wróć |