26.03.2007 :: 14:54
"When your words could disguise what you're going through But they can't fool your heart Now it's time to decide what you wanna do I'm telling you.................................. Love Takes Two"
Tak sentymenatalnie się wczoraj zrobiło gdy usłyszałam pewną piosenkę........a dziś zobaczyłam to zdjęcie....tak choć na chwilkę mam lepszy humor........bo ostatnimi dniami cierpie na deficyt pozytywnych wibracji :(......jakoś tak sie pusto, smutno i niemiło zrobiło....eh może to perspektywa kolejnego kwietnia:/???....może to brak wiary w siebie???....może to brak motywacji??........ Dziś przegladałam swój pamiętnik i jest tam dedykacja od sławnej podróżniczki, która brzmi: "Ciekawego Życia".........ehhhh może moje życie kiedyś będzie ciekawe...bo jak narazie to tylko pasmo samych smutków gdzieniegdzie tylko przeplatane ulotną chwilą radości........Czasami smutno mi, że żyje jak żyje.....ale to nie dokońca odemnie zależy.....niestety:/.......Kto w końcu sprawi że uśmiech zagości na mojej twarzy???????????????????!!!!............. I jeszcze ten dzisiejszy powrót do domu......i numer telefonu.....ehhhhhhhhh:(